Ett levande drivhusför kraftfulla idéer

Change kontor skapat i 3D

All kompetens på ett och samma ställe

Med alla resurser på armlängds avstånd blir allt så mycket enklare. Oavsett om projektet är globalt, nordiskt eller lokalt. Oavsett om andra konsulter och inhouse är involverade eller inte. Vi kräver aldrig ensamrätt på idéer, projekt eller arvoden, men vi hjälper dig mer än gärna med hela kedjan vi kan bistå med – när uppdraget eller stunden kräver det.

Strategisk coaching

Mångårigt erfarna strateger och planners med en passion för affärs- och organisationsutveckling, varumärkes- och kommunikationsplattformar, samt simulering och konsekvensanalys som säkrar sälj.

Branding & kreativitet

Multidisciplinära kreatörer och tusenkonstnärer som alltid tänker kanaloberoende och holistiskt för att ge all kraft åt rätt strategi, concept eller kampanjaktivering. Alltid nyfikna och nytänkande.

Design, SoMe & studio

Visualiserar och paketetrar allt inom film, bild, ljud och animering. Skapar och hanterar flexibla contentpaket, SoMe och annonser. Concept och designstudio för digitala spel, 3D och förpackningar.

Digital optimering

Digitala strateger i nära samarbete med UX/UI-designers, front- och back end-utvecklare samt ett team av digitala marknadförare som hanterar innehållsoptimering, SEO, SEM, PPC samt analys.

Ett ställe du gärna hänger på

Du är alltid välkommen till Kungsgatan i Göteborg

På Change är just att trivas en stor sak. Både på ett mellanmänskligt plan och interiörmässigt. Förmodligen för att vi värnar om nära och långa relationer, kollegor och kunder emellan. För oss är utmaningar vi löser tillsammans hela grejen. Du är varmt välkommen att slå dig ner i en soffa, eller låna ett konferensrum när du vill.