Nå längre med investeringar du redan gjort

Börja inte om. Bara gör plats för förändring!

Ge inte upp när brandbooken känns förlegad, när annonseringen går i samma gamla spår – eller när effekten av den inte är helt hundra. Allt blir inte bättre av att stöpa om ditt varumärke på nytt. Tänk recycling istället! Hitta ny energi och nya angreppssätt. Vi är helt grymma på att boosta varumärken, inhouse-team och försäljningsiffror.

Det förkastas på tok för många kommunikationsplattformar och brandbooks därute. Tricket som bara löser allt är sällan en ny reklambyrå och ett varumärke i ny tappning. Istället tror vi på lite uthållighet – och på att se allt med nya ögon. Återanvändning är så mycket bättre än att förkasta helt och hållet.

Återanvänd

Din plattform

Levandegör på nytt

Vi tar vara på essensen i befintlig plattform och väljer bort det som bromsar upp processen. Och ger det omtanke och ny kraft.

Säkra viktiga skiften

Vi sätter ihop ansats som anger riktningen framåt. Allt för att ingen ska hamna i nötta hjulspår igen, vilket är lätt gjort.

Trycktesta aktiveringen

Vi paketerar en idébuffé där vi omsätter teori till praktik. Ett gäng konkreta uttag på kommunikation i alla tänkbara kanaler.

Ta-daa!

Och där har du den. En vitaliserad och dynamisk källa att ösa ur. Istället för att skrota plattformen och börja från scratch, eller med ett onödigt stort omtag.

Det finns lika många typer av inhouse-avdelningar som det finns företag som har en i huset. Med åren har vi lärt känna ett gäng.

De flesta hamnar i ett stadie när allt går på tomgång. Fast alla guidelines är på plats. Fast allt görs rätt och riktigt. Fast det ständigt skapas hur mycket content som helst, så kommer man ingenstans. I alla fall inte vidare.

Ge din inhouse

fritt spelrum

Ansats & plan

Ett välavvägt koncept som katalyserar kraften i varumärkeslöfte och plattform

Contentpalett

Konkreta exempel på hur konceptet kan tas ut brett med i en rad relevanta kanaler

Kreativt ramverk

Förenklad manual, eller kom-ihåg-lapp. Mer lättillgängligt än klassiska guidelines

SoMe-strategi

Öppnar upp för relevanta fokusområden och rätt innehåll – mot fler målgrupper

Redaktionsråd

Handfast vägledning för att strukturerat innehållsarbete och vidare process

Verktygslåda

Konkretiserar strategin i faktiska uttag och skarpa tips för fortsatt inspiration

Vitamininjektion

Ett batteri av uttag med olika vinklingar, baserat på befintligt – eller helt nytt – material. Kan renderas ut i alla upptänkliga format

Boost & coachning

Nära dialog och utveckling, initialt eller löpande

Förena strategisk och kreativ kommunikation med digital marknadsföring och pusha gränserna för vad som är möjligt. Vi använder datadrivna insikter, de senaste teknologierna och rätt content för att optimera innehåll, performance och konvertering.

Till change.ly

Snabb väg till

konvertering