Världens roligaste ettåring – MiljonQuiz

MiljonQuiz firar stort i dagarna och det med den äran. Det handlar nämligen om världens första frågesport och lotteri i kombo. Och det är verkligen en stämningshöjare för vilken quizälskare som helst.

Vår historia med MiljonQuiz är betydligt längre. Från embryostadiet och de första trevande skisserna har vi varit med och bäddat för en roligare framtid. Ett hundratal UX-vyer, femtioelva animationer och drygt 6000 tusen kluriga frågor senare, räknar vi in oss till skaran av stolta föräldrar.

Lagom till födseln begåvades nykomlingen dessutom med ett tilltalande yttre och ett trevligt sätt att kommunicera på. Redan när MiljonQuiz tog sina första stapplande ben kände vi alla att det här var något extra.

Spelformen bryter helt ny mark: Här kan du vinna på ren tur – och på skicklighet. Den som klättrar på topplistan i quizet premieras, samtidigt väntar stora kontantvinster i lotteriet – oavsett hur rätt och riktigt frågorna besvaras. Det är något helt unikt. För att citera Fredrik Holdar, som är affärsområdeschef på Kombispel: ”Faktum är att vi är först ut i världen med att kunna erbjuda en sådan här produkt. Vi har lagt all kraft på att tillföra lättsam underhållning till den spänning en lott har i grunden.” Och vi kan bara hålla med.

Stolta medskapare är utan inbördes ordning Kombispel, Random State och Hoy. MiljonQuiz är ett ideellt lotteri godkänt av Spelinspektionen och alla över 18 år är välkomna att delta här: miljonquiz.se Varför inte se vad du går för – är du dagens quizmaster?