Hero med G print toolbox mockup

Arctic Paper – G

G-range, Arctic Paper

Arctic Paper har förfinat sin produktportfölj och samlat tre papper med olika namn under ett och samma varumärke. Resultatet är G-range – en serie papper som gör det enkelt att välja och som uppfyller alla krav du kan ha på ett bestruket finpapper, oavsett om du ska trycka böcker, tidskrifter, reklam, förpackningar eller kartor. Vi kallar det G-force.

Lanseringen av G-range krävde ett kommunikationskoncept och ett grafiskt manér, och utöver det arbetet tog vi även fram en digital kampanj och en PR-kampanj där vi presenterar och lyfter G-seriens fördelar och egenskaper.

Under fas två får tryckerier över hela Europa chans att känna och titta närmare på de tre produkterna G-Snow, G-print och G-Silk i en mapp med foton som lyfter papperens respektive karaktär. Bilder och texter i mappen tar dig till Grycksbo, i hjärtat av Dalarna där G-range produceras. Bruket har en lång tradition av tillverkning av högkvalitativt papper. G bär arvet från Grycksbo och står för alla de kvaliteter som är synonyma med produktionen här – kvalitet, kunskap och hållbarhet.