2020.09.28

Vi söker frontend-tung webbutvecklare

Vi behöver en utvecklare till hos oss. Typ nu. Vi har massor av jobb, mängder av idéer och ständigt nya utmaningar. Vi skiljer inte heller så mycket på vad som är digitalt, vad som hör hemma i sociala media och vad som egentligen är reklam. Vår hemmahamn är så långt från en steril kontorsmiljö du kan komma. Vi tror på hemkänsla. Vi tror på att jobba i integrerade team och vi är övertygade om att framgång bygger på gemenskap. Även om vi stundtals sitter på olika platser emellanåt. Just nu.

Vi söker dig som har några års erfarenhet och djup kunskap inom grafiskt tung front-end webbutveckling. Du tycker om att bolla flera projekt samtidigt och ser en knapphändig brief som kreativ frihet. Här skapar vi allt från säljande kampanjsajter, informativa webbplatser och interaktiva upplevelser till banners som väcker nyfikenhet.

Vi är speciellt förtjusta i Vue.js, Node.js och CSS-animeringar. Att du är vass på CSS, Javascript, HTML ser vi som en självklarhet. Om du arbetat med innehållshanteringssystem som Wordpress, Drupal eller Storyblok passar du som handen i handsken hos oss.

Samtidigt tycker vi att kunna välja rätt easing för en animering är det lilla extra som ger personlighet och drar uppmärksamhet till innehåll. Ibland behöver en text komma till rätta, en bild mjukas upp eller en CTA klickas på. Extra roligt är det om du är intresserad av Three.js, Pixi.js, spelutveckling, Arduino/IoT, utveckling av mobilappar eller till och med lite machine learning.

Du kommer jobba tätt med andra utvecklare, UX designers, art directors, copywriters, filmare och 3D-animerare för att skapa fantastiska upplevelser.

 

Vi heter Change och vi är en annorlunda reklambyrå med drygt 40 medarbetare som verkligen brinner för att göra nya saker. Hos oss jobbar fotografer, filmare, 3D-animerare, klippare, kreatörer, strateger, affärsutvecklare och givetvis programmerare. Om det låter som ett skönt gäng eller om du bara är sugen på en ny utmaning, skicka ett mejl till mig på magnus.singerer@changetheagency.se så träffas vi och pratar om vilka vi är, hur vi jobbar och vem du är och vad du går igång på.

Hälsningar dina nya kompisar på Change.
 
magnus.singerer@changetheagency.se
 
Drottninggatan 38, 411 07 Göteborg